стенди для навчальних закладів та підприємств

Стенди з пожежної безпеки

Протипожежні заходи є невід’ємною частиною загального комплексу охорони безпеки життєдіяльності в учбовому закладі будь-якого рівня та ступеню. Стенди по пожежній безпеці, попереджаючи про необхідну поведінку у разі пожежі грають у цьому важливу роль. І справа навіть не в тому, щоб проінформувати людину про те, що їй вже відомо. Більшість з нас і так знає, що перша дія при пожежі - дзвонити 101. Але яскравий стенд з цим контентом на підсвідомому рівні нагадує усім, хто його бачить, про можливість пожежі та необхідність її запобігти. До того ж, такий стенд пояснює вірний порядок дій у критичній та стресовій ситуації, допомагаючи своєчасно прийняти безпомилкове рішення. У нашому асортименті є величезний вибір таких стендів, а якщо серед них ви не знайдете того, що потрібно саме вам, наша команда професійних дизайнерів розробить його на замовлення за вашими побажаннями або в співпраці з вами.

У нашому каталозі STEND-OSVITA пропонуємо стенди з пожежної безпеки для різних вікових груп:

  • Різнокольорові стенди з безпеки для ДНЗ з малюнками та картинками
  • Більш змістовні, але не менш яскраві стенди з безпеки дітей  для молодших школярів (для початкових класів)
  • Інформативні стенди з безпеки для школярів старшого віку не тільки прикрасять фойє школи, а й  дохідливо розкриють головні засади безпеки життєдіяльності, а саме: номери екстрених служб, правила поводження на воді, льоду, правила поводження з вибухонебезпечними предметами, послідовність дій при виникненні пожежі та її запобігання, дії в разі терористичного акту або при іншій нестандартній ситуації, як захистити органів дихання та шкіри, засади першої медичної допомоги, правила дорожнього руху та безпеки на дорозі, дії при різних отруєннях, правила поводження з електроприладами та дії при ураженні електричним струмом, підготовка до подорожі у лісі та багато іншого.
  • Більш професійні стенди з безпеки життєдіяльності для підприємств та вищих закладів освіти. Такі як: куточок техніки безпеки, куточок пожежної безпеки, план евакуації при пожежі, стенд при ураженні електричним струмом, хімічна небезпека, радіаційна небезпека, стенд стихійні лиха, стенд діє при розливі ртуті, надзвичайні ситуації та дії при них, медичний захист, правила поводження з газом та з джерелами електроструму, правила поведінки на воді, засоби захисту органів дихання та шкіри та інструкції до їх використання, небезпека в лісі, правила поводження з вибухонебезпечними предметами, санітарія та гігієна праці, комп’ютерна безпека та інше
  • Стенди з охорони праці стануть в пригоді для будь-якого державного закладу та підприємства де є наймані працівники. Ці стенди мають бути змістовними та інформувати працівників певного закладу з питань організації роботи та охорони праці. Тому мета охорони праці, інструктажі з питань охорони праці, нормативно-правові акти з охорони праці, закон України про охорону праці, Конституція України, організація охорони праці, індивідуальні обов’язки працівників, гарантії прав громадян по охороні праці, права працівників, обов’язки роботодавця, схема організації охорони праці, а також знаки безпеки (приписуючи знаки, попереджувальні знаки, евакуаційні знаки, забороняючі знаки) - обов’язково мають бути на стенді.

 

Для зручності наших клієнтів для кожної вікової групи на сайті stend-osvita є окрема категорія:

Стенди з безпеки життєдіяльності для школи

Стенди з безпеки для початкових класів

Стенди з безпеки життєдіяльності для дитячих садочків

Стенди з безпеки життєдіяльності для ВУЗів

Стенди з безпеки життєдіяльності для підприємств та організацій

Стенди з охорони праці

Щоб купити, замовити стенд з безпеки життєдіяльності, натисніть кнопку «Купить» й оформіть замовлення на сайті, чи подзвоніть нам на будь-який з номерів: 095-755-36-05, 068-994-98-39, 093-414-90-10, (057) 781-42-20 .