стенди для навчальних закладів та підприємств

Купити стенд «Шкільний офіцер поліції»

Створити гармонійне та безпечне середовище в закладі освіти  -  одне із завдань  програми «Шкільний офіцер поліції», яка була започаткована на виконання положень Угоди про партнерство між Міністерством внутрішніх справ України та Міністерством освіти і науки України в закладах освіти.

Щоб довести до відома учасників навчально-виховного процесу  інформацію про цілі та завдання, ефективно   організувати  індивідуально-профілактичну  роботи серед учнів,  батьків та педагогів наша компанія «Стенд Освіта» пропонує для закладів освіти стенди  «Шкільний офіцер поліції»,  на яких  ви розмістите всю необхідну для вас інформацію, наприклад, відомості про офіцера поліції, його контактні телефони, графік роботи, тематика занять та інші. Стенди ми виготуємо з прозорими кишеньками, або пробковим покриттям,  які дозволять вам постійно оновлювати інформацію, що   сприятиме ефективній комунікації та  розв’язанню конфліктів серед учнів, вирішенню проблем підліткової і дитячої злочинності, профілактиці  правопорушень.

Для ефективної роботи шкільного офіцера  поліції під час проведення  інформаційно-просвітницької роботи, навчань та практичних тренувань з учнями та їх батьками з питань дотримання безпеки ми пропонуємо придбати тематичні стенди, які   допоможуть краще засвоїти алгоритм дій:

 

На стендах, плакатах, які виготовляє наша компанія, пропонуємо висвітлювати  основні тези занять, що  проводились з учнями для закріплення та  кращого запам’ятовування за такими темами:

Запрошуємо до співпраці та гарантуємо  короткі терміни виконання та доставки стендів, безкоштовний дизайн (зміна кольору, розміру, змісту стенду).

Для виготовлення стендів ми використовуємо якісний пластик європейського виробництва товшиною 2-5 міліметрів (на ваш вибір), якщо вам потрібно заощадити кошти, то ми виготуємо для вас плакати на банерному полотні. Ці матеріали витривалі,  як в приміщенні так і на вулиці при морозах і спеці. При друці зображення  використовуються  тільки безпечні фарби, які не завдають шкоди  навколишньому середовищу.

Всі стенди ми комплектуємо кріпленнями  - саморізи з пластиковими втулками або цвяхи в залежності від стіни, на яку буде кріпитися стенд.

Замовляйте стенди на нашому сайті «Стенд Освіта» і ви отримаєте якісні, надійні помічники в роботі.