стенди для навчальних закладів та підприємств

Стенди з техніки безпеки

 

В  умовах військового стану  першочерговим  завданням  керівників закладів освіти  є  створення  безпечного  освітнього  середовища та організація роботи  з  формування  навичок  поводження  при надзвичайних ситуаціях та вироблення  уміння   надавати   домедичну   допомогу.

Для  кращої  візуалізації навчального матеріалу   наша    компанія    пропонує широкий асортимент   наглядності   у вигляді  стендів, комплектів  стендів «Класи безпеки»,  наліпок, плакатів, банерів, які допоможуть педагогам та фахівцям  навчити дітей  заходам мінної та  протипожежної безпеки,   кібернебезпеки та психологічного захисту та сформувати  уміння надавати першу медичну допомогу.

У нас на сайті ви знайдете різноманітні стенди за всіма напрямками роботи з питань безпеки життєдіяльності, наприклад:

Стенди з Правил безпеки на дорогах.

Кожен  з  нас  є  учасником  дорожнього руху. Тому всім потрібно добре знати правила поведінки пішоходів і водіїв. За   допомогою   наших стендів  діти  отримають  вичерпну  інформацію  з   правил  безпеки  з  ілюстраціями для дітей початкових класів та дитячих садочків,  правила дорожнього руху з їх інтерпретацією для дітей середніх класів.  У нас на сайті ви знайдете   дорожні знаки, чинні на території України для дітей старших класів та плакати, на яких розміщено  комплексне поєднання правил безпечної  поведінки на дорогах.  Стенди   з   безпеки  на  дорогах  сприятимуть   формуванні   культури  поведінки всіх учасників руху: вони розкажуть про гальмівний шлях автомобіля, для  чого потрібні світловідбивачі на сумках та одязі і чому не можна переходити дорогу,  уткнувши  погляд  в  гаджет.

Стенди з правилами  мінної безпеки.

Питання обережного  поводження в незнайомій місцевості  особливо актуальне на даний час, коли замінованою залишається значна частина території.  На нашому сайті ви знайдете стенди з правилами поводження з вибухонебезпечними предметами,  також ви отримаєте інформацію про те,   як виявити  вибухово-небезпечні предмети  та уберегтися від травмування.

Стенди з  надання домедичної допомоги.

В період військового стану кожен громадянин повинен володіти знаннями про надання невідкладної допомоги.  Ми пропонуємо вам стенди за темами: «Перша медична», «Військова медицина»,  «Невідкладна допомога», «Психологічна допомога», які допоможуть  спеціалістам доступніше  пояснювати матеріал та  будуть актуальні для самоосвіти. Розумні, зручні стенди для закладів освіти,    установ,  офісів  в широкому асортименті представлені на нашому сайті : санітарні бюлетені, куточки здоров’я, поради, рекомендації та застереження фахівців медицини, правила надання першої медичної допомоги, тематичні панно для профільних медичних кабінетів виготовлені з найкращого пластику та мають високі якісні показники.

Стенди з психологічної допомоги під час війни.

Для кожного з нас  війна  принесла  безліч   випробовувань,  але ми повинні бути стійкими, щоб вистояти,  вірити в перемогу і в щасливе майбутнє України.  Всім  нам  потрібна    індивідуальна  і  колективна  психологічна стійкість, тоді ми краще пройдемо через всі випробовування. Наша компанія «ДП – реклама»  пропонує стенди з матеріалами, які допоможуть  зберігати та відновлювати психічне здоров’я.

Стенди  «Як захиститися від дезінформації

Наша компанія «ДП-реклама»  пропонує для вашого закладу чи установи стенд, матеріал якого постійно буде нагадувати та давати відповіді  на запитання «ЯК захиститись від дезінформації?».

Мета дезінформаторів, особливо у військовий час -    посіяти паніку серед населення, послабити віру в перемогу та волю до перемоги. Мисліть критично, отримуйте інформацію з перевірених джерел,  щоб відрізнити правду від дезінформації. Україна захищається та продовжує боротьбу за свою територію. Не поширюйте інформацію про переміщення українських військ. Ви можете зашкодити тим, хто вас захищає.

Стенди з формування   здоров’язбережувальних   компетентностей.

У нас на сайті ви знайдете  широкий вибір стендів, які сприятимуть  формуванню  здоров’язбережувальних  компетенцій  у дітей та молоді.

За   вище   названими напрямками  можно  оформити клас безпеки  за зонами: зона пожежної безпеки,  зона мінної безпеки,  зона безпеки на дорогах та інші.

Ви   можете  купити   недорогі  стенди чи комплекти стендів для класу,  обравши   варіанти з широкого   асортименту  готової продукції нашого сайту, а можете здійснити індивідуальне замовлення.   Дизайн стендів безкоштовна послуга.  Обирайте самостійно розмір та формат стендів чи банерів, узгоджуйте з менеджерами деталі оформлення стенду, наявність та кількість прозорих кишень для змінної інформації   чи пробкового покриття — а ми, в обумовлені терміни, виготуємо та доставимо ваше замовлення.