стенди для навчальних закладів та підприємств

Хто зараз на сайті?

Сейчас 72 гостей онлайн

Надходження

Please wait while JT SlideShow is loading images...
Стенди для школиСтенди для ВУЗІВСтенди для організаційСтенди для сільських рад

Стенди-новинки для початкової школи

НОВА УКРАЇНСЬКА ШКОЛА У ПОЧАТКОВІЙ ШКОЛІ

Використання одного кабінету для викладання усіх предметів в початкових класах зумовлює специфіку оформлення приміщень початкової школи. Обов’язковою умовою якісної роботи є гармонійне поєднання методичних матеріалів та ігрових елементів, що сприятиме підвищенню мотивації діток до навчання та засвоєння правил поведінки. Для допомоги учителям у цьому нелегкому процесі існує багато додаткових інформаційних помічників, до яких належать і стенди для початкової школи.

Для оформлення кабінетів у молодших класах згідно з методичними  вказівками  та рекомендаціями  ми пропонуємо такі різновиди стендів для початкової школи:

 

  1. Комплекти для оформлення кабінету початкової школи
  2. Інформаційні стенди: куточки ГПД, стенди "вітаємо", куточки для чергування; стенди для батьків та інші стенди в яких  можна розмістити інформацію про клас, розклад, чи новини
  3. Класні куточки
  4. Навчальні стенди з математики, грамоти, іноземної мовиприродознавства ;
  5. Безпеки життєдіяльності;
  6. З правами дитини;
  7. Ростоміри та наліпки на шафи;
  8. Ігрові;
  9. Для презентації творчих робіт;
  10. Стенди для НУШ: щоденні новини, ранкові зустрічі, коло вибору, куточки настрою, коло привітань, правила класу, навчальні зони, кубики "Блума", та інші інтерактивні стенди;
  11. Куточки здоров’я

Важливою складовою правильного оформлення початкової школи є помірне використання декоративних елементів для того, щоб не відволікати увагу школярів від змісту уроку. В оформленні наших стендів для початкової школи відсутні різкі та дрібні деталі, щоб не перенапружувати зір малечі, а для пробудження цікавості дітей до навчання переважають ігрові елементи та такі, що показують творчі успіхи школярів. Методичні матеріали стендів для початкової школи доповнюють одне одного, а їх кількість зведена до такого мінімуму, щоб їх об’єм був доступним для засвоєння дітками саме такого віку.