стенди для навчальних закладів та підприємств

Стенди з військовою присягою

Військова присяга - це зворушливий та важливий документ для кожного молодого військовослужбовця, який вступає на військову службу своєї держави.

Така присяга дається в парадній обстановці, перед прапором військового підрозділу чи військової частини, зі зброєю в руках. Кожен, хто вирішив пов’язати своє життя зі служінням українському народові, у цей урочистий день зачитує текст присяги, даючи обіцянку служити Вітчизні.

 

“Справжній патріотизм - не той, який метушиться і чваниться в урочисті хвилини, а той, який щодня й невтомно піклується про загальне благо і не хвалиться цим.”  - Л. Граф

Ми підтримуємо бажання молодих хлопців та дівчат вступати у ряди військової служби, тому пропонуємо військові тематичні стенди в широкому асортименті. Стенд “Присяга”, замовити який ви можете на сайті Stend.Osvita, може різнитися дизайном та може доповнюватися додатковою інформацією, наприклад він може містити військову символіку України, загальновійськові статути збройних сил України, державний прапор та герб. Телефонуйте нам, замовляйте ексклюзивні військові стенди, залишайте свої відгуки. Ми завжди раді вам!